viernes, 25 de octubre de 2019

Traveller en català: Ajudem a Calapopa!

Fa molts anys que cap editorial no publica un joc de rol de primer ordre al nostre país en el nostre idioma. Ara, Calapopa, el nou projecte editorial de de Mateu Pastoret (editor a Maqui Edicions), s'ha llençat a l'aventura de publicar la segona edició de Traveller de Mongoose.
 
 
Resten només tres dies per que tanqui la campanya de mecenatge a la plataforma Verkami i el projecte necessita 1.332 € per poder tirar endavant. Traveller és tot un Clàssic en majúscules i aquesta és una oportunitat que no podem perdre. Calapopa necessita la nostra ajuda per poder publicar el joc! Som-hi!

Podeu llegir més sobre Traveller en català a la web de Verkami del projecte.

2 comentarios:

  1. És una pena que no s'hagi aconseguit. De totes maneres, crec que la millor manera de tenir un projecte fort en català és publicant un projecte únic i interessant. Sobretot ha de ser únic! (o almenys no traduit al castellà)
    A Catalunya hi ha tradició, però el català està massa afeblit respecte al castellà en qüestions de rol.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Creo que en este caso se ha tratado más de un tema de mala difusión del proyecto que de otra cosa. Por ejemplo, yo me enteré de rebote por pura casualidad. Creo que hay gente que habría aportado al mecenazgo que no se enteraron de que este existía. Si no me equivoco, la propia gente de Calapopa reconocía nada más terminar el plazo de financiación que habían pinchado en ese aspecto.

      Eliminar